Cookies preferences

Internet trgovina društvenim igrama / praćena i brza dostava





Dobrodošli u Svarog’s Garden, novu trgovinu društvenih igara smještenu u srcu Varaždina! Ovo nije samo obična trgovina – ovdje se igra, druži i uživa. Naša ponuda obuhvaća širok spektar društvenih igara za sve uzraste i interese, od klasičnih do najnovijih hitova.

U Svarog’s Gardenu možete isprobati igre prije nego što ih kupite, jer imamo igraonicu otvorenu za sve posjetitelje. Ovdje možete okušati sreću i vještine u društvu prijatelja ili novih poznanika. Nakon napete partije, opustite se u našem predivnom vrtu ili dvorištu, koji pružaju savršenu oazu za predah i opuštanje. Uživajte u osvježavajućim napicima ili probajte craft pive lokalnih pivara, koje će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Ponudu piva koje imamo na točioniku možete pogledati ovdje.

Nudimo velik izbor društvenih igara, bilo da ste ljubitelj strategije, avanture, logičkih igara ili zabavnih party igara. Naše stručno osoblje rado će vam pomoći u odabiru igre koja najbolje odgovara vašim željama i interesima. Redovito organiziramo događaje i turnire gdje možete osjetiti uzbuđenje natjecanja u prijateljskoj atmosferi. Povremeno organiziramo i turnire u TCG-u (trading card games), pružajući priliku igračima da pokažu svoje vještine i natječu se za sjajne nagrade.

Pridružite nam se u našoj zajednici ljubitelja društvenih igara i doživite nezaboravne trenutke zabave i opuštanja. Posjetite nas u Svarog’s Gardenu na adresi Ulica Ljudevita Gaja 17, Varaždin. Naša vrata su otvorena radnim danom od ponedjeljka do subote, od 13 do 21h. Pratite nas na društvenim mrežama na Facebooku i Instagramu kako biste bili u tijeku s najnovijim događanjima i ponudama.

Radujemo se vašem dolasku i vidimo se u vašoj novoj omiljenoj destinaciji za društvene igre u Varaždinu – Svarog’s Garden!